Over ons

IT-jobs en consultancy als drijvende kracht van innovatie

Met de juiste mensen op de juiste plek kiezen wij voor vernieuwing. We stomen bedrijven klaar voor de trends van morgen en coachen onze IT-professionals naar succes.

Er was eens Annotise…

In 2018 zette Sven Van Laer zijn eerste stappen als freelancer, maar hij was al snel gebeten door het ondernemerschap. Nu stuurt hij een team van veelzijdige IT-professionals aan. Allemaal met dezelfde, multi-inzetbare basis, maar elk met een eigen expertise en verruimende blik.

En wie nog geen expert is, kan rekenen op gepersonaliseerde IT-coaching. 

“Annotise is ontstaan vanuit een passie om met de juiste innovaties mensen te helpen. Zo willen we de wereld beter achterlaten dan hoe we hem vonden.”

Sven Van Laer

Onze missie

De juiste IT-profielen voor het juiste innovatieproject.

Een nieuw innovatieproject? Wij helpen jouw organisatie de juiste mensen te vinden om je doel te realiseren. Start vandaag met innoveren. 

Daarbij maken we ook de belofte aan onze medewerkers waar. Iedereen komt terecht in een leuke, gezonde en uitdagende werkomgeving, waar je creatief en innovatief aan de slag kan met jouw IT-kennis – en nieuwe inzichten. We zoeken mensen die gepassioneerd zijn over innovatie en die niet bang zijn om fouten te maken.