Diensten

IT-consulting voor innovatieve oplossingen

Als bedrijf mee blijven met deze snel veranderende wereld? Dat vraagt om innovatie. Annotise heeft de microbe te pakken: wij zoeken de perfecte IT-profielen voor jouw innovatieproject.

Op zoek naar IT-consultants voor jouw innovatieproject?

IT-consulting voor nieuwe technologieën

Project per project willen wij onze klanten helpen om zich voor te bereiden op nieuwe uitdagingen. AI-consulting, nieuwe ICT-infrastructuur, de implementatie van cloudoplossingen… Als het innovatie schreeuwt, is het iets voor ons.

Onze werkwijze voor IT-consulting

4 stappen voor IT-innovatie

Stap 1: Initiatie

We maken persoonlijk kennis en overlopen samen de wie-wat-waar van het project.

Stap 2: Planning

Op basis van jouw briefing gaan wij aan de slag met de praktische details. Die vertalen we naar een duidelijke planning zodat jij exact weet wat je te wachten staat.

Stap 3: Uitvoering

Wij gaan aan de slag om jouw innovatiedroom waar te maken. We maken geregeld tijd voor een tussentijdse bespreking, zodat we snel kunnen bijsturen. Zo spelen we kort op de bal.

Stap 4: Controle

We grijpen terug naar de oorspronkelijke opdracht en evalueren het resultaat. Zo ben jij zeker dat je krijgt waar je om gevraagd hebt.

Klaar om te starten? Wij ook.

Contacteer ons om jouw innovatieplannen waar te maken.

Zelf de smaak te pakken?

Annotise is voortdurend op zoek naar gepassioneerde IT-consultants. Is jouw honger ook nooit gestild in de zoektocht naar innovatie? We matchen je met de interessantste projecten en helpen je talenten ontwikkelen.